weboldal készítés

Marketingszempontú weboldalakat készítünk, amely azonnal lenyűgözik a látogatókat


Kérdésed esetén állunk rendelkezésedre
igen, kérdésem van

Weboldalkészítés és webdesign


Szép és hasznos weboldalakat készítünk, melyek azonnal lenyűgözik a látogatókat, és erős képi megjelenéssel segítik a célodat.

Ez jóval több, mint esztétika: a webdesign tudatosan építi fel a felhasználói élményt, lenyűgöz, kíváncsivá tesz és olyan válaszokat ad, amik közelebb visznek hozzád. Marketingpszichológiai és UX alapon gondosan kiválogatjuk az érzelmeket és stílusokat, a legjobb innovatív technikákat alkalmazva egy teljes élménnyé alakítva.

Ux design / Web design


Már évek óta velünk él a user experience design kifejezés, bár sokkal inkább a rövidítésével találkozunk, a UX designnal. Elmondjuk, miről is van szó, mi a UX és a UI jelentése, mi a különbség közöttük, és bemutatjuk, hogyan érdemes nekifutni a felhasználói élmény tervezésének. A user experience design, a felhasználói élmény megtervezése tulajdonképpen webdesign, csak egy más megközelítésből. Habár minden tervezésnél figyelembe veszik az “embert”, ott lebeg valamiféle persona a designer szeme előtt, itt a középpontba kerül. A tervezés minden eleme a felhasználónak van alárendelve, mindent a felhasználói élmény szempontjából vizsgálunk.

Akik már minket választottak

Blacksheep Barbershop Budapest
lézeres fogászat, bőrgyógyászat Eger
Fizetési pont, pos terminálok kihelyezése

Új leadek


Mi bízunk benned és a tudásodban, a lelkesedésedben, így olyan weboldal készül a számodra, amit bárhol és bármikor programozói tudás nélkül képes leszel kezelni. Azt szeretnénk, hogy weboldalad sikeres legyen, miután befejeztük a tervezést. Mielőtt bármiben is megállapodnánk, megmutatjuk, hogyan fog kinézni hátulról, és átadáskor megtanítjuk, hogyan kell használni.


kérdésem van weboldallal kapcsolatban