Weboldal készítés

Üzleti weboldalakat késztünk, de mindenek előtt UX design / web design tervet készítünk, amit reklámpszichológiai alapokra helyeztünk. Pontos precíz határidők, tűpontos web design tervek, konverzió növelés, mi ezeket tudjuk biztosítani vállalkozásodhoz.

Weboldalt készítünk marketing stratégiával, pontos határidővel, amely azonnal lenyűgözik a látogatókat


Szép és hasznos weboldalakat készítünk, melyek azonnal lenyűgözik a látogatókat, és erős képi megjelenéssel segítik a célodat.

Ez jóval több, mint esztétika: a webdesign tudatosan építi fel a felhasználói élményt, lenyűgöz, kíváncsivá tesz és olyan válaszokat ad, amik közelebb visznek hozzád. Marketingpszichológiai és UX alapon gondosan kiválogatjuk az érzelmeket és stílusokat, a legjobb innovatív technikákat alkalmazva egy teljes élménnyé alakítva.

Vállalati, üzleti weboldal készítés

15 éve foglalkozunk weboldal késztésel, web design készítéssel, ebből 10 éve WordPress alapon fejlesztünk. Folyamatosan kapcsolatban maradunk Veled és segítjük vállalkozásod online folyamatait.Weboldal készítési folyamataink

Pontos határidők betartására és precíz fejlesztésre összpontosítunk, hogy Neked minél használhatóbb digitális terméked legyen.


01 -

Pontos brief


Első megbeszélésünk / személyes találkozáunk alkalmával megismerjük vállalkozásod, termékeidet, szolgáltatásodat. Átbeszéljük, hogy milyen céljaid vannak? Mit szeretnél elérni új weboldaladdal? Milyen típusú weboldalt készítsünk? Lesznek e vagy már vannak tartalmaid? Elkészítünk egy átfogó Brief-et, amely minden funkciót tartalmaz.

02 -

Pontos határidők és ajánlat


Most már tudjuk mindketten, hogy milyen típusú weboldalt kell készítenünk vállalkozásod számára. Az elhangzott adatok alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatunkat. Az árajánlatunk tartalmazza a projektet érintő weboldal funkciókat, a teljes weboldal készítés árát, illetve a pontos határidőket. Ezek nélkül bele sem vágunk.

03 -

Ux / web design tervek elkészítése


Az árajánlat elfogadása után nekilátunk a rugalmas rácsrendszerben (grid system) felépített web design tervek elkészítéséhez. Amennyiben weboldal szövegírást is kértél, megkezdjük azt is, hogy lássuk mennyi tartalmat kell a web design terveinkbe „önteni”. A terveket prezentáljuk Neked, és elmondjuk, hogy mit miért alkottunk.

04 -

Weboldal fejlesztés


A web design tervek elfogadása után nekilátunk és kódokat teszünk a design mögé, azaz elkezdejük fejleszteni a weboldalad. Minden egyes részletnek, funkciónak parancsokat adunk. Közben tartalomgyártás is folyik a a háttérben, kollgégánk által megírt tartalmat elhelyezzük a weboldalon. Elkezd minden a helyére kerülni.

05 -

Weboldal tesztelése


Weboldal fejlesztése közben folyamatosan egyeztetünk. A fejlesztés végeztével pedig közösen teszteljük a weboldalt, webáruház funkcióit. Együtt megnézzük az admin felületet, hogy minden adat feltöltés és funkció betölti e a szerepét. Betanítást tartunk, hogy aki majd kezeli a weboldalt könnyedén minden funkciót ismerjen.

06 -

Weboldal átadás


A weboldal tesztelése után kitelepítjük arra a tárhelyre, amelyet az elején megbeszéltünk. Kitelepítés után sem engedjük el a kezed, folyamatosan támogatást biztosítunk frissítések és tartalmak menedzseléséhez. Karbantartási szolgáltatást nyújtunk és folyamatosan monitorozzuk weboldaladat.

Weboldal készítés munkáink


Csepel Thermodam

csepel2

Spirit Hotel

spirithotel

Velünk személyesen is találkozhatsz

Most akkor beszéljünk vállalkozásod új weboldaláról

Zuglóban vagyunk a Mogyoródi út 32. alatt található irodaházban. Várunk szeretettel egy jó kis szakmai beszélgetésre. Telefonon is elérhetőek vagyunk a 06 (70) 423 8297 -as telefonszámon vagy írj a hello@digitalneuron.hu címünkre.


Kérj ajánlatot