Seo blog írás

Mit mesélnél el a márkádról és a termékekről a potenciális vevőknek?

Miről is kell szólnia?


A jó weboldalnak két dolgot kell tennie: vonzani a látogatót és befolyásolni abba az irányba, hogy lépjen felénk. A vonzáshoz az kell, hogy megismerjenek, hogy lássák, mi foglalkoztat és mennyire tudod beleélni magad a problémáikra.

A SEO blog első lépése a téma és a keresőkifejezések definiálása


Minél részletesebben meg kell ismernünk, hogy mit és hogyan keresnek a potenciális vevők. A még meg sem fogalmazott kérdéseikre jó válaszokat kell adnunk. Ezt hívjuk prediktív gondolkodásmódnak.

Minden projektünk a releváns témák, és a kifejezéseket tartalmazó tartalmi környezet mély elemzésével kezdődik. Segítünk megérteni, hogy miért fontosak és egyszerűek azok a kifejezések, amelyekkel megnyerheted őket, illetve milyen tartalmak vannak azokban a témákban.

Második lépés: konkurencia kutatás


El kell érned, hogy mérvadó hanggá válhass a piacon, vagy legalábbis ismertté és népszerűvé. A tartalmak óriási versenyben vannak a látogató figyelméért, a legértékesebb az az idő, amit a te tartalmakkal tölt.

Versenyképes elemzést fogunk végezni a konkurenseid által használt kifejezések, témák tematikájára és meghatározására. Ezután összehasonlítjuk az emberek keresési lekérdezésével, és megnézzük, mi illik ebből és milyen módon az üzleti tervedbe.

A céges blognak épp ezért tartalmi terve van

A blogcikkek szerepe a vásárlásban


Sokszor tapasztaljuk, hogy a blog az aktiválási folyamatban, illetve a döntés megerősítő fázisban jut szerephez. Számos analitikai adat támasztja alá, hogy a konverziós útvonalak jelentős részében felbukkan egy vagy több blogcikk is, így kimutatható a közvetett eladássegítő funkció ( Analyticsben a segített konverzió is). A blogírás célja a vásárlási döntés előkészítése, egyszerűsítése, a céged hírének, szakértői státuszának növelése.

Keresőbarát, marketing szövegírás


A Digital Neuron tartalom stratégiai szakértői, szövegírói megírják és szerkesztik a blog cikkeket, kérésre fel is töltik az oldalra. Mivel a tartalom mindig a cégedé, így csak az kerül fel, amit előzőleg elfogadtál, magadénak érzel, ami koherens azzal, amit és ahogy mutatni szeretnél magadról.

Velünk személyesen is találkozhatsz!

Most akkor beszéljünk a saját projektedről

Zuglóban vagyunk a Mogyoródi út 32. alatt található irodaházban. Várunk szeretettel egy jó kis szakmai beszélgetésre. Telefonon is elérhetőek vagyunk a 06 (20) 438 3220 -as telefonszámon vagy írj a hello@digitalneuron.hu címünkre.


Kérj ajánlatot