rólunk

Digital Neuron Egy csapat, rengeteg agy.


Képzeld el, hogy egy olyan helyen dolgozol, ahol nap mint nap azzal foglalkoztok, hogy hogyan hozzatok létre jó döntéseket, meggyőző üzeneteket, hihető sztorikat. Hogyan érjetek el meghökkentően magas és szívdöglesztő árbevételeket, konverziókat. Mindezt egy napfényes Zuglói irodában, egy teljesen vegyes csapattal ahol megtalálható, a grafikus designer-től kezdve, a pénzügyi elemzőn, Google certified PPC szakértőn, szövegírón át a reklámpszichológusig, php fejlesztőig és videomarketingesig mindenki. Na ez vagyunk MI. A Digital Neuron.

Mit kapsz a pénzedért? Egy szóval: FIGYELMET


Figyelünk rád, és az igényedre. Mi nem fogjuk rád erőltetni az akaratunkat. Helyette meghallgatunk, és elmondjuk a véleményünket, hogy szerintünk mi lenne számodra a legjobb. Közös célokat határozunk meg, és utána tartjuk magunkat a megbeszéltekhez.Kognitív Marketing Ügynökség vagyunk.

Gondolkodó ügynökség vagyunk. Ez nem nekünk jó, hanem neked. Mert egy gondolkodó ügynökség remek egyedi megoldásokat fog adni neked a marketing problémáidra. Előre szólunk, hogy kicsit furcsa lesz az elején. Megoldásokban gondolkodó, pszichológiailag képzett marketingügynökséget fogsz látni és hallani. De idővel mindenki megszeretni. Mert egyedi élményt fogunk adni neked és a cégednek is. Olyan megoldásokkal fogsz találkozni amivel máshol nem. Teljesen rád és rátok szabva. El fognak varázsolni az egyedileg tervezett élményeink.. A TE vásárlóid agyára, személyiségére hangolt üzeneteink. Az érzelmekbe, vágyakba és félelmekbe csomagolt megoldásaink. A Te üzleti sikereidre hangolva.

De tudod mit? Kössünk alkut. Gyere és mond el nekünk, hogy milyen ügynökségre vágysz. Mi meg megpróbálunk álmaid ügynökségévé válni. Áll az alku?

Marketing ügynökségünk csapata

Kik vagyunk?


alex-digitalneuron-uxdesign

Molnár Alex
web designer/ux designer

foldi-miklos-daniel-digital-neuron

Földi Miklós Dániel
Reklámpszichológus

Knirsch Olivér
Gazdasági elemző

marosi-nikoletta-marketing

Marosi Nikoletta
Junior Marketing