30%-val több árbevétel.

Kéred? Reklám pszichológiai alapokon

A pszichológiai erőssé és befolyásossá tesz, hiánya sebezhetővé, és tudatlanná. Pszichológiai tudás nélkül kevesebb embert érsz el, kevésbé tudod motiválni őket, kevesebb vásárlót győzöl meg, hogy vásároljon.


Te mennyivel szeretnél több bevételt??
10%-val 20 %-val 300 %-val

Kontent marketing


A jó szöveg hatalommal bír, képes meggyőzni és befolyásolni az embereket, hogy olyan dolgokat tegyenek meg,amelyek támogatják az üzleti célodat.Kezd el használni a jól megírt tartalompszichológiára épülő meggyőző szövegeket, és szerezz jobb leadeket,stabilizáld a piacodat, és legyél egyszerűen sokkal jobb, és meggyőzőbb a vásárlóid számára.

A legtöbb weboldalkészítési projekt azon szokott csúszni, hogy nem készül el a tartalom időben. Előszörre nem mérik fel, hogy ez bizony nagyobb falat annál, mint látszik. Sokan abban a tévedésben vannak, hogy ezt kell a végére hagyni, holott épp ez lenne az első dolog! Ideális eset az, ha együtt mozog a grafika és a szöveg. Segítünk betölteni a tartalmi hiányosságokat, és a weboldalad számára kifejlesztetten a webes olvasási szokásokra optimalizált tartalmat adunk.

Tartalompszichológiáról bővebben

Weboldal készítés


Marketingszempontú weboldalakat készítünk

Minden, amit átadunk a forgalom növelésére és a látogatók viselkedésének befolyásolására készül. A weboldalkészítés egy komplex történet lesz, a Te sztorid bemutatása, mely válaszol a látogatók minden kérdésre, azokra is, amit feltesz és azokra is, amiket csak gondol.

Marketingpszichológiai és UX alapon gondosan kiválogatjuk az érzelmeket és stílusokat, a legjobb innovatív technikákat alkalmazva egy teljes élménnyé alakítva.

weboldal készítés bővebben

Reklámpszichológia


A reklámpszichológia segít, hogy meggyőzőbb legyél, és elhiggyék amit mondasz. Pszichológia tudás nélkül, a technika ismerete ma már nem elég a sikerhez.

Kíváncsi vagy mit éreznek a vevőid, Hogyan győzd meg őket? Mivel keltsd fel az érdeklődésüket? Kérdezz minket, és mi megmutatjuk a vevőid igazi arcát. Találd meg a legmeggyőzőbb üzenetet a vevőid agyában, és foglalj állandó helyet a fejükben.

Ne ess abba a hibába amiben a legtöbben. Ne a technikától várd a megoldást. A technikát használd arra, hogy felerősítsd és sokszorozd az üzeneted erejét. A többire használd a marketingpszichológiai tudásunkat.

reklámpszichológia bővebben
ÍRJ NEKÜNK

Kérj ajánlatot tőlünk, állunk rendelkezésedre


időpontot szeretnék egyeztetni