Helló, Kognitív marketing ügynökség vagyunk

Gondolkozz a vevőid fejével, szerezz több figyelmet, legyél meggyőzőbb, és eredményesebb.

Egy csapat, rengeteg agyKépzeld el, hogy egy olyan helyen dolgozol, ahol nap mint nap azzal foglalkoztok, hogy hogyan hozzatok létre jó döntéseket, meggyőző üzeneteket, hihető sztorikat. Hogyan érjetek el meghökkentően magas és szívdöglesztő árbevételeket, konverziókat. Mindezt egy napfényes Zuglói irodában, egy teljesen vegyes csapattal ahol megtalálható, a grafikus designer-től kezdve, a pénzügyi elemzőn, Google certified PPC szakértőn, szövegírón át a reklámpszichológusig, php fejlesztőig és videomarketingesig mindenki. Na ez vagyunk MI. A Digital Neuron.

Mit kapsz a pénzedért? Egy szóval: FIGYELMET


Figyelünk rád, és az igényedre. Mi nem fogjuk rád erőltetni az akaratunkat. Helyette meghallgatunk, és elmondjuk a véleményünket, hogy szerintünk mi lenne számodra a legjobb. Közös célokat határozunk meg, és utána tartjuk magunkat a megbeszéltekhez.Kognitív Marketing Ügynökség vagyunk.


Gondolkodó ügynökség vagyunk. Ez nem nekünk jó, hanem neked. Mert egy gondolkodó ügynökség remek egyedi megoldásokat fog adni neked a marketing problémáidra. Előre szólunk, hogy kicsit furcsa lesz az elején. Megoldásokban gondolkodó, pszichológiailag képzett marketingügynökséget fogsz látni és hallani. De idővel mindenki megszeretni. Mert egyedi élményt fogunk adni neked és a cégednek is. Olyan megoldásokkal fogsz találkozni amivel máshol nem. Teljesen rád és rátok szabva. El fognak varázsolni az egyedileg tervezett élményeink.. A TE vásárlóid agyára, személyiségére hangolt üzeneteink. Az érzelmekbe, vágyakba és félelmekbe csomagolt megoldásaink. A Te üzleti sikereidre hangolva.

De tudod mit? Kössünk alkut. Gyere és mond el nekünk, hogy milyen ügynökségre vágysz. Mi meg megpróbálunk álmaid ügynökségévé válni. Áll az alku?

Kérj ajánlatot

Marketing ügynökségünk csapata

Kik vagyunk?

Földi Miklós Dániel

Reklámpszichológus, stratéga a döntési folyamatok megértésének és etikus befolyásolásának szakértője.

"A vásárlók érzelmi alapon döntenek, élmények, és megoldások után kutatva. 15 év viselkedés közgazdaságtani és marketing tapasztalata megtanított, hogyan keltsünk figyelmet, és ösztönözzük a döntéshozókat, hogy ügyfeleinket tartsák a legjobb döntésnek, amikor üzletet akarnak kötni."

Az emberek nem szeretik, ha el akarnak adni nekik valamit. De mindenki imád vásárolni. Ezért mi kizárólag vásárlási élményeket tervezünk, és sohasem adunk el semmit.
foldimiklos reklampszichologus

Földi Miklós Dániel
Reklámpszichológus

Molnár Alex

UX designer / Web designer

Több mint 15 év webfejlesztési, UX design tervezési és marketingvezetői tapasztalattal. "Mi nem weboldalakat építünk, hanem élményeket, amelyek bizalmat, hasznos tudást, és pont azt adják, amit éppen a látogatók keresnek."

"Az egyszerűt bonyolulttá tenni mindennapos dolog; a bonyolultat egyszerűvé varázsolni... ez a kreativitás!"
alex-mill

Molnár Alex
Ux designer / Web designer

Knirsch Olivér

Gazdasági elemző

Több, mint 25 év marketing és pénzügyi tapasztalattal. Elsősorban az ügyfeleink reklámköltéseinek, és a közös online reklámkampányok gazdasági megtérülésének előrejelzésével és biztosításával foglalkozik. "2019-ben a marketing legfontosabb mérőszáma a konverzió. A konverzió pedig kontrolling és megtérüléssel előrejelezhető. Számok nélkül nem dolgozunk, erről minden ügyfelünket biztosíthatom."

oliver

knirsch Olivér
Közgazdász