Facebook hirdetés

Elégedett vagy a Facebook hirdetési kampányaid eredményével? Mindig azt kapod amit vártál? Vagy néha úgy érzed,mintha hirdetéseket dobnál ​​a falra abban a reményben, hogy valami megtérül belőlük

Közösségi média hirdetési kampányok


Folyamatosan használod az összes csodálatos funkciót, amitől a Facebook olcsóbb ügyfelekhez és eladásokhoz juttatna? Óriási Lookalike közönséget gyártasz, a megfelelő elhelyezésével, folyamatosan optimalizálod a Facebook pixeleidet és elképesztően jó statisztikáid vannak, amelyek pontosan és precízen megmondják, mi működik és mi nem?

Vagy mégsem? Semmi gond. Nem vagy egyedül.


Ha nem használod ezeket a funkciókat, akkor valószínűleg pazarolod csak a pénzt egy olyan stratégiára, amely nem felel meg a vállalkozásodnak, és egy olyan taktikára költesz, amely nem működik.

De még egyszer mondjuk. Semmi gond. Nem vagy egyedül. A Facebook hirdetései az elmúlt években sokkal összetettebbé váltak, ezért szükség van egy szakértő segítségére. És most már van segítséged. A Digital Neuron Kognitív marketing ügynökség. Azaz mi.

Több éve futtatunk Facebook hirdetéseket az ügyfeleink és a saját vállalkozásunk számára, és tudjuk, hogy mi működik. Futtattunk már sikeres kampányokat napi 1.000 ft-tól is, egészen havi több százezer forintos és milliós kampányokig is.

Az elmúlt években sok ügyfelünknek segítettünk már, hogy sikeres hirdetővé váljon a facebook-on.

Mitől jó a facebook hirdetési rendszere?

Részletes és pontos célzási lehetőség


A facebook rengeteg lehetőséget kínál, hogy megcélozd a tökéletes célközönségedet. Lehet érdeklődési körökre, magatartásokra, egyéni célközönségekre, földrajzi térségre, és demográfiára célozni.

Csak Minősített szakértőkkel


A Digital Neuron csapatában kizárólag Facebook marketing specialisták végzik a kampánymenedzsmentet, állandóan képzésben tartva magukat, hogy mindig képbe legyünk a legújabb trendekkel.

A tökéletes hirdetési forma minden típusú hirdetéshez


Bármit is szeretnél reklámozni - képet, szöveget, videót stb. - mi minden típusú hirdetéshez megtaláljuk a tökéletes hirdetési formát.

Audience Hálózat


A hirdetéseid több különböző hálózaton is meg tudnak jelenni. Például az Instagrammion is, és az úgynevezett Facebook Audience Network-ön is.

12 különböző kampánytípus


Jelenleg 12 különböző kampánytípus közül választhatsz, amelyeken belül további lehetőségek közül választhatsz a céljaidnak megfelelően.

Havi riportálás


Minden hónapban riportálunk neked a havi elért eredményeidről és hirdetéseid teljesítményéről.

6 féle pszichológiai profillal építünk neked célközönséget


Speciális reklámpszichológiai tudásunk segítségével 6 vásárlói típus alapján kategorizáljuk meglévő és potenciális vevőidet, aktuális viselkedésük és céljuk alapján.

Meggyőztünk?

Ha igen vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérd ajánlatunkat.

Zuglóban vagyunk a Mogyoródi út 32. alatt található irodaházban. Várunk szeretettel egy jó kis szakmai beszélgetésre. Telefonon is elérhetőek vagyunk a 06 (70) 423 8297 -as telefonszámon vagy írj a hello@digitalneuron.hu címünkre.

Nem győztünk meg?

Add meg elérhetőségedet, hogy meggyőzhessünk

Dolgozol már valakivel? Add meg elérhetőségedet hadd válhassunk a második legjobb lehetőséggé ( szeretünk versenyezni is, az első helyért):-)

Kérj ajánlatot